Sunday, August 17, 2008

Bröllopsdag nr 2...




En härlig dag, 5 augusti 2006...
(foto: Thomas Andersson, duktiga proffsiga pappa)

...hade vi den 5 augusti. Det var liiiite svårt att hinna fira den timmen som Kalle var hemma mellan halv fem och halv sex, mellan jobb och fotbollsträning. Nu är han föräldraledig och har "bara" fotbollen, så i lördags drack vi presenten. I bröllopspresent fick vi fem olika viner till bröllopsdagar för fem år framåt. En verkligt rolig present. I år, nummer två, hette vinet Penfolds BIN 2, ett Shiraz från 2004. Väldigt gott.

Idag har vi varit på min lillebrors 13-års kalas. Vi kidnappade honom och åkte Go-kart istället för att ge pengar som han hade önskat sig. Såå tråkigt att ge! Men det här var uppskattat kan ni tro, så det vill jag varmt rekommendera. Om några veckor ska lillasyster få lösa in sin present. Vi ska på turridning med islandshäst, hon och jag. Och jag som inte ridit på så länge- kommer få träningsvärk...

Nu väntar en ny jobbvecka. Imorgon kommer eleverna, spännande! Det ska bli så kul att träffa dem och att få börja jobba igen, på riktigt.

Ha en skön vecka!

3 comments:

Anonymous said...

Vilket vackert brudpar ni var! Vilken trevlig present ni fick!
Vilka trevliga presenter ni ger!

Ha en bra arbetsvecka & hoppas eleverna är snälla mot dig.

Kram
Helene & Wallander

Anonymous said...

Vilka superfina foton!!! En sån proffsig pappa du har, kul att ha en sådan dokumentation. Grattis till bröllopsdagen nummer 2!

Nu undrar vi alla - när är det dags för den utlovade tävlingen?!?!?

Anonymous said...

Hej! Vilka urfina bilder ni har från bröllopet, verkligen!! Kul idé med vinerna också, faktiskt första gången jag hörde om det!!
Hälsningar gun&dogsen