Sunday, June 24, 2007

Midsommarhelgen

Inte trodde vi väl att vi skulle få sitta ute på midasommarafton, så som det regnade! Men när vi kom till Bjärred där vi skulle fira med "gamla vanliga gänget" hade Ronnie fixat fint tält och sedan sprack det dessutom upp under kvällen. Vilken härlig kväll det blev till slut! Salsa firade med märgben och jordgubbstårta och var ganska nöjd bara hon fick vara med under bordet. Elsa sov och åt och såg allmänt nöjd ut hela kvällen.

På lördagen var det ju så fint väder så vi tog en promenad hela familjen och plockade fram dummyn. Den har vilat lite, men OJ vad skoj det var sa Salsa. Det märks att det var ett tag sedan och hon hade inte riktigt nosen inkopplad på linjetagen. Nåja, med lite repetition så sitter det nog igen. Självklart grillade husse på kvällen! Annars tog vi det ganska lugnt, man är ganska trött nuförtiden...

Idag blev det en liten shoppingtur till Mobilia och Bauhaus, inget kul bara nödvändiga saker. Sedan har det mest varit mys för hela slanten. Salsa börjar äntligen bli sig själv lite mer igen. Hon skrämde livet ur mig en dag då hon betedde sig hur konstigt som helst. Skakade, kröp ihop och såg så ynklig ut så jag trodde hon var döende. Hon hade ingen feber eller nånting, men hon har betett sig annorlunda sedan vi kom hem. Men nu börjar hon förstå att det är en ny familjemedlem och inget farligt, så nu kan matte (och hund) vara lite lugnare igen...


Våra fina midsommarflickor (ja, vi ska klippa Salsas öron snart...)



Äntligen är det plats i mattes knä igen!!!

Vi tackar för alla söta hälsningar till Elsa, det är så kul att läsa alla kommentarer!

4 comments:

Anonymous said...

Hej på er!
Vilka fina flickor du har!!! Klar att det kan ta lite tid innan Salsa förstår att Elsa är här för att stanna.... Dom kommer säker att ha mycket glädje av varandra framöver ;-)

Sommar kramar Emma & Henke

Anonymous said...

Vilka härliga "mysbilder" :D
Stackars lilla Salsa - det är ju inte helt lätt att förstå det här med en "bäbis" i familjen. Det kommer att gå jättebra tror jag, för jag ser att du inte glömmer bort dina "svarta tjej med tufsiga öron" (STMTÖ).
Kramar
Heléne, Zico Bus och VBG Nelson

Anonymous said...

Så skönt att Salsa har förstått att Elsa är där för att stanna o när Elsa väl börjar äta själv kommer Salsa att se henne som en enorm resurs jag lovar:) (Det blir mycket spill på golvet i början men man slipper iaf torka så mkt när man har hund:):)

Kramar på er
Malin o Oscar

Anonymous said...

Hej på er! Låter som en mysig midsommarhelg. Inte så konstigt att Salsa undrar vad som är på gång, en helt ny krabat som det dessutom inte går att leka med. Men hon vänjer sig snabbt tror jag!