Monday, December 03, 2007

Ny kamera

Jag har äntligen tagit mig råd att köpa en ny kamera! Den gamla svalde batterier och var helt värdelös att plocka med sig, den var ändå alltid död... Men nu har jag köpt en ny på ett ställe där jag verkligen litar på personalen så nu tror jag den här ska hålla ett tag.

Kameran testas i butiken, med en självklar modell...

Funkar den mamma?
Vi testar färgkontraster också.
Helt klart en godkänd kamera än så länge. Och har ni vägarna förbi Fuji-butiken i Hansagallerian (Malmö) så kan ni skåda Elsa som modell på en reklammugg minsann. Jodå, lika fotogenisk som mamma (hrmmm...).

Salsa blir allt mindre tränad på vanligt vis utomhus (vilket väder att släpa ut vagnen i!) och allt mer nödvändig för att få lekvardagen inomhus med Elsa att fungera. Hon är helt enkelt oumbärlig när man nu börjar leka med saker som rör på sig. Därför skaffar man en apportör!


Först drar man ut snöret, sen släpper man iväg den.

Och då springer den lille plasthunden iväg!
Sen ber man den riktiga, mjuka vovven, att hämta in plastvovven.
Och efter avlämning och pusskalas börjar allt om igen...

4 comments:

Anonymous said...

Vilket team ni 3 har blivit, inte så dumt med en apportör. Enzo hämtar leksaken men kommer oftast inte tillbaka med den. Visst är det svårt att få till både motion och träning i detta tradiga väder men snart är det jul och då är vi lediga i 2 veckor! Fina bilder också.
Kram
Pernilla & Enzo

Anonymous said...

Vad är det för kamera du har köpt? Jättefina bilder!
Duktig Salsa :D
/Heléne och Zico-B(us)

Anonymous said...

Hej Elsa!
Vilka roliga lekar du, din mamma och din hund kan! Och så fin du blev på bilderna, jag gillar särskilt den andra... Nu har jag vuxit i strumporna som jag fick av dig - det är jättebra för då måste inte mamma envisas med att klämma på mig mina gamla som är alldeles för små. Snart växer jag nog i dom andra kläderna också, jag är nämligen väldigt lång för min ålder (och stålig, säger mamma).
Kramar från Felix

Anonymous said...

Good post.