Monday, May 07, 2007

"Klen" matte

Här är det mycket mysa som gäller nuförtiden. Matte har foglossningar och får inte röra sig för fort eller fel. Det gillar Salsa för då kan man mysa mycket, nära är härligt att ligga. Vi tränar också in slalomen i agilityn med 2+2 metoden som innebär klicker och mycket gott godis, mmmm! Det är en bra metod för matte slipper springa men det är mycket klurande och trött blir man. Tur att man är påhittig! Husse joggar gärna med Salsa så motion blir det ändå, var inte oroliga för det... Dessutom är det inte fel med cykelturer och DET får matte göra än så länge! Idag har vi faktiskt varit hemma från jobb och dagis. Vilken jädrans huvudvärk! Det värsta är att de starka tabletter som brukar hjälpa är förbjudna just nu såklart, så det har varit tufft. Nu verkar den ha gett med sig i alla fall, så imorgon blir det dagis igen!

Inte helt ny bild men det ser allltid ut på samma sätt, kroppskontakt är viktigt!

6 comments:

Anonymous said...

Hörru.. "inte helt ny bild".. Magen borde väl blivit en del större va?? Hur stor då? Vill ju se!! ;o) Mysigt ser det ut iaf! Svårt att mysa mkt med en 12 veckors puppy i huset!!

Anonymous said...

HEj på er!
Tycker minsann att det är något som saknas på bilden... mysig stil hon har Salsa, kroppskontakt verkar vara grejen för våra hundar men det är ganska mysigt tycker jag. Hoppas du känner dig piggare snart! Hör av er om ni behöver hjälp med promenad eller något.
Pernilla&Enzo

Anonymous said...

Usch foglossningar är inte det roligaste, fick det under graviditet nr 2. Skönt att Salsa gillar att slappa iaf, Oscar tycker jag är pest när jag slappar han vill JOBBA.
Mankan ju alltid lära hundarna konster om man inte kan träna dem i "tradionell" träning och här är ju klickern super.

Ha det bra o ta det lugnt med foglossningarna, de blir liksom inte så mkt bättre om man rör på sig för mycket, o passa på att njut i lugnet före stormen. Slappa kommer förmodligen inte att finnas på agendan de närmsta 10 åren sedan. (Jag har iaf inte sett av det när barnen e hemma:)

Anonymous said...

Härligt att Salsa tycker om att mysa, för nu måste du nog vara lite rädd om dej, ett tag. Och kan du bara hitta på lite "hjärngympa" för Salsa, så mår hon säkert kanonbra.
Ta't lugnt och njut av det!
/Heléne

Unknown said...

Ta det lugnt och mys bara. Tack för dina uppmuntrande kommentarer på min blog.

Kram

Anonymous said...

Hej på er !

Hoppas allt är bra... skönt att huvudvärken gett med sig ! Jag har försökt läsa ikapp mig... en kraschad dator gör ju att man inte hinner med i svängarna hos er alla !

Kan inte vara lätt för Salsa när det hoppar kaniner i trädgården *ler*

Kramar från mig & tjejerna... sköt om er !