Monday, November 24, 2008

Vintertid

är definitivt Salsas årstid. Det är som en helt annan hund. Visst är hon pigg och busig jämt, men inget går upp mot snö! Det är så härligt att se henne fara omkring och njuta av snön. Hon snurrar runt med rumpan under sig (endast flattemänniskor förstår nog detta) och springer fram med nosen i snön och plogar. Hon är alltså tio gånger busigare än i vanliga fall. Tack och lov bara utomhus... Inne är avknappen påtryckt och hon kurar gärna ihop sig till en boll när kvällsmaten är avklarad. Ikväll spetsades torrfodret med mattes gryta, ojojoj vad gott. Har nog aldrig varit med om att hon rensat skålen såå väl. Men det är klart, hon har ju gjort av med en del energi i snön:)
Imorgon är det dags för dagis. Där har hon skaffat sig en kompis (flatte såklart, lika barn leka bäst...) som heter Bob.

3 comments:

Anonymous said...

Ha, ja det förstår flattemänniskor :-) vad ett retrieverspel är ! Och snö är bäst, det tycker våra också! Men nu är det visst slut för denna gången, värmen är på väg tillbaka. På ont och gott... Hälsningar från gänget i höganäs.

Anonymous said...

Synd att snön försvann så snabbt! Jag förstår precis hur Salsa ser ut i snön :D
Ska säga att en flattematte blir också lyckligare av snö - det blir inte alls så grusigt på golven därhemma :)
Ha det gott!
Heléne och Zico-Bus

Anonymous said...

HEj!
Ja jag tror vi gör rätt, ska bli skönt med en lite mindre hormonell vovve! Tveka nu inte att be om hundrastning, jag tar gärna ut henne när jag är hemma.

Kram
Pernilla