Monday, April 23, 2007

Kiss och bajs i blöjan

Kalle har tyvärr lyckats tvinga Salsa bevisa att man KAN kissa och bajsa i ett tikskydd. Igår kväll glömde han ta av skyddet på kvällspromenaden och Salsa som ju var nödig tvingade sig själv till slut att forcera ut både det ena och det andra. Gissa om hunden och skyddet luktade när de kom in. Han märkte det inte förrän de stod hemma utanför dörren... Stackars Salsa, fick tvätta rumpan ordentligt när hon kom in :( Nu lär det nog dröja innan någon av oss glömmer nåt sånt igen i alla fall.

5 comments:

Anonymous said...

awww.. inte snällt!! ;o)

Anonymous said...

Stackars Salsa,det var inte snällt av husse.Hoppas att han inte glömmer byta blöja på "mini" sen.Krama Salsa från mormor.

Anonymous said...

Ojdå, hur ska det gå för Kalle när bebisen kommer och det blir riktiga blöjor med bajs i...? Fast Salsa kanske är snäll och bistår med lite tvättning då förstås...

För övrigt så bajsade även Sudden på sig igår - om man lyfter på benet när man ska bajsa går det liksom inte så bra... Allt bajs gled nerför låret och genom pälsen... Blä! :-(

Anonymous said...

Nä ni lär nog inte glömma att ta av blöjan i fortsättningen och Salsa kommer nog att försöka hålla sig ännu längre nästa gång om det nu skulle bli en nästa gång:)

Men o andra sidan fick ni ju öva blöjbyte;O)

Kramar från Malin o Oscar

Anonymous said...

Stackars Salsa! =(

hoppas att löpet är över snart så slipper man sådana tillbehör........
Kramar Emma & Henke