Thursday, August 02, 2007

Sommaren, hallååååå....

Vart tog den vägen? Den kommer säkert tillbaka i slutet av augusti- september nånting sånt. Stackars alla som måste jobba då! Själv lufsar vi rundor hemma och undrar vart tiden tar vägen. Ibland kommer man på att man inte har borstat tänderna ens! Så ska det tydligen vara när man har en bebis säger de. Inte fattade man vidden av vad de menade förrän nu!

Igår var vi i Brantevik på idrottsplatsens Jazz under stjärnorna och lyssnade på Nils Landgren och Rigmor Gustafsson, enastående bra! Men fy tusan vad kallt det är! Ingen ljum sommarvind där inte. Snarare isande havsbris, åtminstone när solen försvann. Salsa passade på att försöka tugga upp den fina fotbollsplanen (förlåt Tord!) men vi hann också med en promenad i det sköna Grönet. Äntligen fick hon känna lite saltvatten mellan trampdynorna, det uppskattades kan ni tro!

Nu är vi anmälda till höstens kurs: tävlingsförberedande lydnad. Ska bli riktigt spännande och kul att få fart på träningen igen. Nästa vecka ska vi in till klubben och göra allmänlydnadspasset. Ett krav för kursen är att vi fixar det passet. Så det är bara att stoppa fickorna fulla med favoriten, korv, och hålla tummarna för att Salsa inte tappat respekt och förtroende helt nu efter ett uppehåll som heter duga!

2 comments:

Anonymous said...

Hej!
Kul att höra att ni är på gång igen med att gå kurs! Det kommer Salsa tycka är toppen - tänk, bara hon och matte som gör kul grejer ihop!! Själv har jag fått för mig att ligga lågt med jaktträningen under hösten men istället ägna mig (och hundarna) desto mer åt viltspår - som om det skulle vara enklare att släpa runt med en barnvagn över stock och sten ute i skogen!?!? Nåja, vi får väl se vad det blir, får väl utbilda dem till draghundar kanske så de kan ta hand om vagnen på promenaderna istället...

Anonymous said...

Hej hej! Vi undrar oxå var fasen sommaren tog vägen?? Kul att komma igång med kurs igen va? Själv ska jag köra dubbel-kurs from nu i mitten av augusti "Lydnadsklass 2 & uppåt" med Doggy och "Allmän 1" med Fido, livat värre! Hoppas allt är bra med er för övrigt! ;o)