Wednesday, February 07, 2007

Hipp hipp hurra...

... hurra hurrraaaaa!!! Grattis till husse på födelsedagen! Självklart har även Salsa festat på hemmagjord hamburgertallrik och glasstårta.

Någon särskild träning i veckan har det hittills inte blivit, mer än ett litet närsök med husse i måndags, då var hon väldigt taggad enligt honom. Salsa har fått vara på dagis idag och ska dit imorgon och på fredag också. Hon älskar dagis och blir alldeles tokig när vi kommer dit. Om inte Zorro har kommit när vi kommer blir Salsa lite grinig, hon gillar inte precis att sitta själv i buren. Zorro är en fiin svart labradorhane och de myser så tillsammans de här två... Nu går ju hundvinterkräksjukan på dagis, och vi håller tummarna för att den inte ska drabba oss. Om ni vill veta mer om vårt dagis hittar ni det på www.varahusdjur.se/hunddagis/

Nu ska vi gå och mysa en stund till med husse på hans födelsedag innan det är läggdags.

2 comments:

Anonymous said...

Heej!
Vad kul att du besökte min sida! Jo, Peppe är otroligt fin, men som travhäst gäller det att vilja springa också, han är världens lataste, fniss.
Tror nog att Wiggo gärna skulle träffa Salsa och busa lite!
Verkar som vi har gemensamma intressen, jag är också inredningsnörd! Har jobbat med det tidigare och tycker att det är superkul att greja hemma.
Ha det bra, hälsn Ulrika

Anonymous said...

Oj, gratta Kalle i efterhand från mig!

Var inne och tittade på dagiset på hemsidan - så fint det var!!! Det var ju nästan så man ville flytta dit själv! Saknade Salsa i galleriet, men fick en skymt av hennes kavaljer i alla fall.

/Sara