Sunday, February 25, 2007

Dags för dagis igen

Så är sportlovet och helgen slut. Det blev inte riktigt som vi tänkt oss här på slutet, på grund av snön. Meningen var att vi skulle tränat både viltspår och markeringar med husse eftersom han också var ledig några dagar. Jag kastar inte så bra själv och det är svårt att samla upp snitslar i spåret samtidigt som man inte ska störa hunden i linan, så jag hade sett fram emot den här träningshjälpen. Salsa är som tur är inte särskilt ledsen för att det kom så mycket snö utan, som ni sett tidigare, skuttade glatt omkring och lekte istället. Inte så mycket att göra som matte mer än att göra snöänglar tillsammans och se till att hon inte äter för mycket snö. Till vår stora förtret så töar det, vilket är lika med lervälling utanför, vilket då automatiskt är lika med trampat lergolv. Ja, så är livet med flat!

Imorgon är det vardag och jobb och hunddagis igen, och så börjar nedräkningen till nästa lov istället: fem veckor till påsklovet!

5 comments:

Anonymous said...

Tänk att vi uppmärksammat att ÄVEN ni fått snö... det är väl rättvist ändå *fniss* !! Nä, nu hoppas vi att våren hittar hit snart !

Halsbandet köpte jag på Växjöutställningen för några år sen. Men skulle jag springa på ett så kan jag köpa åt dig och skicka ner !! Maila Salsas storlek !

Ja dessa sportlov och påsklov och sommarlov och jullov och .... måste vara jobbigt för rutinerna *skrattar* och vi är INTE avundssjuka *blink*

Kramar från Lotta & tjejerna

Anonymous said...

Hej Sara och Salsa,

Har nu tassat runt i er blogg och kollat att ni tränar ordentligt :D
Visst kändes det onödigt med all snön som kom - den ska ju bara bli slask ändå :(
Ha det bra!
//Heléne och Zico-Bus

Anonymous said...

Jag har bott i Ystad.. o gått på komvux en period.. konstigt.. Vet ju inte hur du ser ut.. ? Vi kanske har träffats

Anonymous said...

Hej på er! Låter skönt att haft sport-lov, den som ändå hade haft det...... När det gäller snön så hade den lika gärna kunnat stanna borta, vi längtar till barmark och frisk hund för då ska vi gå viltspårs kurs förhoppningsvis.
Kram Emma & Henke

Anonymous said...

Lite spännande det här, ser fram emot en bild.. hi hi hi